Kenu Bt. - Vízitúrában a legjobb választás...
Vízitúrához a legjobbakat!
 
Mobil: 06 (20) 926-3878 | Nyitva: H.-P. 10-18-ig | E-mail: info@kenubt.hu

Tippek a vízitúrákhoz

A túraprogramokat a boltokban kapható vagy nálunk is megrendelhető vízitérképekből napra pontosan össze lehet állítani figyelembe véve az ottani útmutatókat! Talán általános érv hogy a kisebb folyók mindig nehezebben hajózható, gyorsabb vizek, már túrázott embereknek ajánlottak (pl. Rába , Hernád)

 

Napi 20 -30 km az ajánlott és teljesíthető szakasz. Egy nap pihenőt biztos, ami biztos, (jöhet eső, jöhet szél) érdemes beiktatni! Csak a legszükségesebb és kevésbé értékes holmikat szabad vinni, mert elázhatnak, elveszhetnek boruláskor, de előfordulnak a túrázókra szakosodott tolvajok is, főleg a Tiszán!

A szállások általában nomád körülmények között vannak, ahol kemping található, ott a csoport maga dönti el a táborozás módját. A táborozási díjak 1000-1500 Ft között változnak. Érdemes -a csomagot önállóan szállító- túrázóknak jó pár helyet szabadon hagyni a kenukban, a cuccok részére! Sokan 4 személyessel túráznak hárman vagy 3 személyessel ketten.
A programtól való eltérés lehetséges, a csoport szintén maga dönt együttes beleegyezéssel.

A kenukat az első túranapot megelőző este szállítjuk ki, sokszor az éjszakába nyúlóan, ezért kérjük, hívjanak a csoport megérkezésekor, s pontosan közöljük az érkezés időpontját!!!

Tippek a vizitúrához

 

 


©Minden jog fenntartva 2012 - Kenu Bt